Kayseri Bölgesel İstişare Toplantısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın katılımıyla, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

20/02/2019 1 Yazar: Şanver Karaçay

Türkiye Ekonomi Şurası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla TOBB’da yapıldı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bazı bakanların katılımıyla TOBB İkiz Kuleler’de düzenlenen TOBB Türkiye Ekonomi Şurası’nın açılışında yaptığı konuşmada, cesur ve ezber bozan yeni yatırım hamlesinin Türkiye’yi küresel rekabette öne çıkaracağını belirtti. Hisarcıklıoğlu, “Bu tekerlek, bu tümsekte kalmayacak. Allah’ın izniyle yola devam edeceğiz. El birliğiyle Türkiye’yi yeniden tempolu büyüme sürecine kavuşturacağız.” dedi.